Всім привіт. Звичайно ж ми любимо, коли у нас вдома пахне свіжо і чимось приємним. Тому в цій статті буде кілька методів як наповнити свій будинок свіжістю та ароматами, при цьому не використовуючи шкідливих хімічних засобів.

№1 “Запихорювач” для холодильника.

Першим зробимо “запиховувач” для холодильника. Беремо апельсин, розрізаємо навпіл, відокремлюємо м’якоть і потім в апельсинову філіжанку насипаємо сіль, також можна додати соду і відправляємо в холодильник.

Як наповнити будинок свіжістю та ароматами?

№2 Приємний запах у туалеті.

Беремо рулон туалетного паперу, ефірну олію і капаємо кілька крапель на внутрішню частину рулону. Даємо вбратися, потім при кожному повороті рулон видаватиме приємний аромат.

№3 Натуральний освіжувач повітря.

Беремо 1 лимон, одну або дві ложки соди і розмішуємо в склянці з водою, додаємо лимонний сік. За бажанням можна додати кілька крапель ефірної олії. Все змішуємо і заливаємо рідину в пульверизатор. Ми отримали зручний та ефективний освіжувач повітря.

№4 Стильний та приємний дифузор.

Ось такий стильний і приємний дифузор можна зробити дуже просто самим. Для цього нам знадобиться баночка з вузьким шийкою, ефірні олії на ваш смак і олію. Наливаємо олію, додаємо ефірних масел, вставляємо бамбукові палички і ставимо в бажане місце.

Як наповнити будинок свіжістю та ароматами?

№5 Наповнимо приємним ароматом кухню.

Нарізаємо цитрусові, кидаємо в киплячу воду, додамо палички кориці та гілочки базиліка. Поки ця суміш кипітиме ваш будинок наповниться приємним, натуральним ароматом.