Компанія "Зоряний шлях" - Світ без кордонів!

ПОЛЬСЬКА РОБОЧА( НАЦІОНАЛЬНА)ВІЗА

Для офіційного працевлаштування в Польщі більш ніж на 90 днів вам необхідна робоча (національна) польська віза типу Д.

Ця віза відкривається на темнім до 180 днів і дає право на роботу в Польщі.

Для її відкриття необхідні такі документи:

  1. Паспорт закордонний
  2. Паспорт український
  3. Запрошення від роботодавця
  4. Страхівка для виїзду на роботу
  5. Заповнена анкета на подачу
  6. Оплачений реєстраційний збір

ТзОВ “Компанія “Зоряний шлях” займається офіційним працевлаштування за кордоном, а тому при бажанні клієнта ми можемо підготувати вам усі необзхідні документи для отримання польської робочої(національної) візи в найкоротші терміни і з гарантією результату. 

Виникли питання? ви можете задати їх нашим менеджерам по КОНТАКТАМ

 

ВИБІР ПО КАТЕГОРІЯМ:

Ми в Facebook

ukraina.net.ua - каталог сайтов Украины